Bo i skogsbyn

Bo i lekfullt byggda stugor utan elektricitet och rinnande vatten på bergssluttningen vid Palstorp äventyrsgård. Här är en 100-årig tall mittpelare i Tallstugan, en stor sten med fårskinn på blir en mysig sittplats i Stenstugan och i Kråkslottet är allt vint och snett. 

När ni bor i skogsbyn har ni tillgång till alla utomhusaktiviteterna även efter äventyrsgårdens stängning. Ni lagar er mat i det välutrustade uteköket med bakugn, grill, vedspis och eldstad. Kanske är ni sedan sugna på ett härligt och avkopplande bastubad i den vedeldade skogsbastun. Samlas runt eldstaden och berätta historier medan mörkret lägger sig och tystnaden brer ut sig i skogen. Morgonen startar med en frukost i uteköket. Ni får en välfyllt frukostkorg med allt från gröt som ni tillagar över elden till kaffe, bröd, pålägg, frukt, grönsaker, ägg, med mera. Efter frukosten väntar en ny dag fylld med äventyr. 

Pris:
495 kr/vuxen och 395 kr/barn
Lägg till middagskorg för att laga själv i uteköket för 250kr/vuxen och 200 kr/barn inklusive måltidsdryck.
Boka till skogsbastun - 300 kr för 2 timmar.
Boka till något av våra paketäventyr - läs mer här.

När?
Juni-September i mån av plats

Vad ingår?
Boende i en stuga med sängplats med madrass eller hängmatta, frukost för självservering, stearinljus och tändstickor i stugan, ved att hugga själv till matlagningen, färskvatten att hämta, tillgång till uteköket och matplats, sopsortering, torrtoalett och entré till äventyrsgården.

Vi rekommenderar:
Att du tar med dig vädertåliga kläder för lek och äventyr, varma kläder för kalla nätter, varm sovsäck, kudde, kamera, kikare, handduk, vattenflaska, mat och snacks.

Bokningsförfrågan boende