003Bskor

FULLBOKAT!
Äggjakt på Palstorp

Annandag påsk 22 april kl 14-16

Ta med barnen och kom på en kul äggjakt i Palstorpsskogen, plantera en egen solros/gurka och se den växa sig stark under våren, mumsa våffla runt lägerelden och spela vårbingo med chans att vinna fina priser. 

Pris: 150 kr/barn och 50 kr/vuxen. I priset ingår äggjakt med gåva, våffla med dryck, plantera en egen solros/gurka och vårbingospel. 

Att tänka på! Allt är utomhus i skogen. Kläder och skor efter väder. Samling på parkeringen vid Palstorp. Rekommenderad ålder från 4 år. 
Frågor och anmälan sker till info@palstorp.se eller PM på facebook och instagram. Uppge antal barn, deras namn och ålder, antal vuxna och eventuella allergier. Betalning sker vid anmälan med swish till 1236348106. Obs! Begränsat antal platser - fullbokat!

Söndag 19 maj kl 12-16
Säsongspremiär för lek och äventyr på Palstorp

Ta med familjen och kom på ett lantligt skogsäventyr hos oss på Palstorp. Klättre i hinderbanor i olika svårigheter för små och stora. Tävla i skogsfrisbeegolfen. Susa ner i linbanornas traktorsitsar. Grilla korv och marshmallows runt lägerelden och mycket mer. Se säsongens alla öppettider här.

Välkomna!

Välkommen på ett lantligt skogsäventyr hos oss på Palstorp!

Palstorp är ett lantligt skogsäventyr för hela familjen. Klättre i hinderbanor i olika svårigheter för små och stora. Tävla i skogsfrisbeegolfen. Susa ner i linbanornas traktorsitsar. Balansera dig fram på slackline. Lär dig mer om skogens djur längs Tildas naturstig. Grilla korv och marshmallows runt lägerelden och mycket mer. Läs mer här...

Vill ni förlänga äventyret? Boka in en natt i skogsbyn på Palstorps bergssluttning. Se månen och stjärnorna på natthimlen. Känn lugnet i skogen och hör fåglarnas kvitter på morgonen. Tips! Testa årets nyhet – Palstorps basturital. Läs mer här...

Välkomna!

Lyktvandring bland troll och granar
Fredag 8 feb kl 18-20 (FULLBOKAD)
Fredag 1 mars kl 18-20 (FULLBOKAD)

Ta med familjen och följ med på en spännande kvällstur i skogen med lyktor i händerna. Vi följer en liten skogsstig och längs vägen får vi reda på mer om troll och älvor. Vi avslutar med semmelfika runt lägerelden i skogsbyn. Tänk på att det är mörkt och vinter. Så ha rejäla skor och kläder efter väder. Rekommenderad ålder är från 4 år.
Pris: 100 kr/person. Anmäl dig genom ett mail till info@palstorpshage.se  Uppge namn, ålder och eventuella allergier. Obs! Begränsat antal platser på lyktvandringen.

Vintermarknad i Palstorps skogsby
Lördag 9 feb kl 11-14

Mysig vintermarknad i skogsbyn med eldar, vindens sus, skratt, mat och hantverk. Kom och ät lunch eller fika runt lägerelden i skogsbyköket. Mys med hästar och låt barnen rida en tur. Gå vår vinter-tipspromenad i skogen och ha chansen att vinna fina vinster. I våra stugor finner ni lokala utställare med försäljning. Testa på att gå slackline. Kom och kika in skogsbyns nya vedeldade bastu och var med i vår bastutävling för att ha turen att vinna en bastukväll i sommar. Välkomna!