Kalaskul på Palstorp!

Fira födelsedagen ute i naturen!

Leka och busa. Korv och aktivitet. Gemenskap och glädje. Kunskap och utmaning.

Det är några av ledorden för ett barnkalas på Palstorp.
Ett kalas hos oss är mellan kl 13-16 och startar alltid med lek ute. Vid kl 14:30 är det dags för korvgrillning, vald ledarledd aktivitet, glass och paketöppning.  Och sedan avslutas det med fri lek i leklada och höhoppning till kl 16 då kalaset är slut.


Våra olika kalasteman är:

Äventyrskalas
Tillsammans med en guide går barnen på en spännande skattjakt genom skogen. Vi håller ihop genom att alla barnen håller i ett rep så ingen tappas bort när vi passerar döskallestenen... Längs med vägen möter vi klurigheter och ledtrådar som leder fram till skatten! 

Vilda djur-kalas
Barnen får följa med på en spännande tur i skogen och lära sig mer om de djur och fåglar som vi hittar i vår närhet. Vi gissar bajset. Vi kollar på spår från vildsvin. Känner  Längs vägen har vi en gissa bajset tävling. Och det hela avslutas med en glassutdelning för alla barn!

Pysselkalas
Barnen får tillsammans med ledare göra ett pyssel i lekladan. Välj mellan följande:
1) Gör din egen knappmärke (badge)att fästa på tröjan, jackan eller väskan. Passar både små och större barn då vi anpassar aktiviteten efter åldern. Alla barn får med sig sin egen knappmärke när de åker hem.
2) Gör ditt eget Tre i rad/Luffarschack. Alla barn får ta med sig sitt lufffarschack hem. Passar barn från 5-6 år.
3) Pärla din egen superhjälte som kan ta emot dina tankar och drömmar. Alla barn får ta med sin egen superhjälte. Passar barn som kan pärla med midipärlor dvs från 6 år ungefär.

Pris:
1750 kr för 10 barn, därutöver 150 kr/barn. I priset ingår entré till Palstorps hage, ledarledd aktivitet och korvgrillning med dryck och glass.  Vi rekommenderar att ni är minst  2 vuxna som är ansvariga för barnen under kalaset,  och de vuxna  ingår också i priset. Om det är fler föräldrar som vill stanna är det okej. Medföljande syskon får dock betala entré.

Det går att byta ut korvgrillningen mot hamburgare eller grillade quesadillas mot en extra kostnad av 30 kr/barn.  

Fyll i bokningsförfrågan här eller skicka ett mail till info@palstorp.se eller ring oss på 0767-806244. Betalning sker direkt på plats på kalasdagen antingen kontant eller med kreditkort.

Att tänka på:

  • Kalaset är mestadels utomhus så kläder efter väder.
  • Ordentliga fotriktiga skor är att rekommendera.
  • Vid superdåligt väder så går det att boka om kalaset eller att genomföra det i lekladan, men då med lite fler extra aktiviteter som är ledarledda.
  • Eventuella allergier eller andra önskemål meddelas senast tre dagar innan kalaset!

Tips! Försök hålla samman kalasgruppen så mycket som möjligt. Bestäm att ni ska gå tillsammans till alla de olika aktiviteterna - detta för att underlätta för er som vuxna att kunna hålla koll på alla barn och för att få till gemenskapen i kalasgruppen.

Bokningsförfrågan kalas: