003Bskor

Boka in ett besök för din barngrupp, förening eller företag!

Förskole-, skol- och fritidshemgrupper

Kom till Palstorp med era barngrupper. Gör någonting extra roligt tillsammans med barnen och kanske deras föräldrar som terminsavslutning eller terminsuppstart. Vårt fokus är lek, kreativitet, kunskap, rörelse, natur, hälsa och miljö. Det är öppet för grupper från mitten av  maj-oktober men måste förbokas.

Det går att boka in tematiserade ledarledda aktiviteter till en extra kostnad á 750 kr. Välj mellan Spår av skogens djur, insekter och fåglar, Myrsafari, Guidad naturstigsvandring eller Sagor i skogen. Varje aktivitet tar ca 30 minuter (max 15 barn/grupp) och måste förbokas.

Pris för förskolor, skolor och fritidshem är 75 kr/barn. Personal och ledare går in gratis. Dock minst 1000 kr. För att få detta specialpris måste man förboka sitt besök i hagen.

Bokningsförfrågan kan ske här bredvid eller till info@palstorp.se eller ring 0767-806244.
 

Lekfull träning för föreningen

Gemenskap och träning! Skratt och svett!  Träna under lekfulla former.
Exempel på aktiviteter är vattenfylld boll i backe, plankutmaning, knäböj,  skidåkning på bana, springa skogsbana på tid, stockgång, svanskull, skogsorientering på tid med flera.

Vi väljer vilka aktiviteter beronede hur utmanande träning ni vill ha, speciell sportinriktning, ålder på deltagare etc. Mitt under träningspasset samlas vi runt eldstaden en stund. Där pustar vi ut, lagar och äter ett mellanmål för att återfå energi till att göra den avslutande delen av träningen.

Pris:  325 kr/person (dock minst 2500 kr)
Tid: kl 13-17 
När: Maj, juni, augusti och september
Mellanmål: Quesadilla med ost och skinka, sallad och lättdryck.

Bokningsförfrågan kan ske här bredvid eller till info@palstorp.se eller ring 0767-806244.
 

Företag - Företagets familjedag

Här får ni en lekfull, naturlig och minneskapande familjedag som passar både små och stora. Hela lek- och äventyrsgården med dess utbud såsom hinderbanor, fotbollslek, linbanor, naturstig, höhoppning med mera står till ert förfogande. Det går självklart bra att lägga till extra aktiviteter i form av ponnyridning, hoppborg, ansiktsmålning, femkamp med mera.


Vill ni förlänga med middag och underhållning under kvällen så kan det ske antingen i leklada eller i skogsbyn, beror lite på hur mångan ni är. Maten serveras av  någon av våra duktiga samarbetspartner. Vi har även bra samarbetspartners när det kommer till underhållning under och efter middagen.

Självklart skräddarsyr vi er familjedag till att bli just så som ni vill ha den. VI gör gärna aktiviteter som är profilerade för ert företag. 

Bokningsförfrågan kan ske här bredvid eller till info@palstorp.se eller ring 0767-806244.
 

Företag - Skapa gemensamma minnen

Lär känna arbetskamraterna bättre. Bjud på er själva. Utmana er.
På ett lekfullt och trivsamt sätt ordnar vi traditionella femkamper för företagsgrupper som önskar att skapa en trivsam atmosfär på arbetet med kollegor som känner varandra och därför även vågar ge mer i arbetet. Vi tror att det är lönsamt för företaget att skapa en levande relation medarbetare emellan. För att göra det så tror vi på att under ett lekfullt men lite utmanande sätt utmana er på en femkamp som är gruppindelad och blir som en tävling men inte riktigt på traditionellt sätt. För att göra detta minnesskapande så avslutas det med aktiviteten utomhusmatlagning i Skogsbyns utomordentliga utekök.

Prisexempel för Företag – skapa gemensamma minnen i 2-4 timmar inklusive en 2-rätters måltid som vi lagar gemensamt i vårt utekök i Skogsbyn 475 kr/person (dock minst 3500 kr). 

Bokningsförfrågan kan ske här bredvid eller till info@palstorpshage.se eller ring 0767-806244.
 

Bokningsförfrågan