003Bskor

Paketerbjudanden för små och stora

Om du vill förlänga ditt äventyr hos oss i hagen så erbjuder vi några paketerbjudanden. Säsongen 2018 erbjuder vi skogsbypaketet, familjeäventyr till havs och skog och vandra i Kiladalen.   

Skogsbypaket

Palstorps skogsby här bor du i härliga och unika stugor utan elektricitet och rinnande vatten i skogen kring Palstorps hage, lek- och upplevelsegård. Lek hur mycket ni vill i hagen även efter stängning.  Laga din mat i det välutrustade uteköket med bakugn, grill, vedspis och eldstad. Samlas runt eldstaden och berätta historier medan mörkret lägger sig och tystnaden brer ut sig i skogen.  Morgonen startar med en fylld frukostkorg som ni tillagar i uteköket innan en ny dag med äventyr väntar. 

Läs mer här...

loading...

Familjeäventyr till havs
och land

Börja ert familjeäventyr med en spännande guidad eftermiddagspaddling i härliga Stendörrens naturreservat. Ta er sedan till Palstorps skogsby där ni ska bo. På kvällen lagar ni en er mat det välutrustade utomhusköket. Innan det är dags att krypa i säng så berättar ni historier och poppar popcorn runt eldplatsen i skogsbyn. När ni vaknar morgonen efter så är det dags att tända elden och hämta frukostkorgen för att sedan tillbringa en dag i hinderbanorna, spelar fotbollsgolf och frisbeegolf och mycket mer på Palstorps hage, lek- och upplevelsegård.

Läs mer här...

loading...

Vandringspaket i Kiladalen

Mer information kommer under våren...