003Bskor

Familjeäventyr till havs och skog

Börja ert familjeäventyr med en spännande guidad eftermiddagspaddling i härliga Stendörrens naturreservat. Ta er sedan till Palstorps skogsby där ni ska bo. På kvällen lagar ni en er mat det välutrustade utomhusköket. Innan det är dags att krypa i säng så berättar ni historier och poppar popcorn runt eldplatsen i skogsbyn. När ni vaknar morgonen efter så är det dags att tända elden och hämta frukostkorgen för att sedan tillbringa en dag i hinderbanorna, spelar fotbollsgolf och frisbeegolf och mycket mer på Palstorps hage, lek- och upplevelsegård.
 
Pris: 1595 kr/vuxen och 1295 kr/barn
I priset ingår paddling med guide, utrustning och fika. Boende i Palstorps skogsby med 2-rätters middagskorg, snacks till kvällselden, frukostkorg, lek och bus på Palstorps hage, lek- och upplevelsegård, korvgrillningslunch och fika. Antal platser är begränsat.
 
Paketet går att boka följande datum:       
torsdag 12 juli
tisdag 17 juli
onsdag 18 juli
onsdag 25 juli
torsdag 26 juli 
 
Tänk på att kläder efter väder, oömma kläder för lek och ombyteskläder för paddling. Vid fint väder är ett bad vid Stendörren populärt så ta gärna med badkläder och handduk. Transport ingår ej paketet. Att tänka på inför er vistelse i skogsbyn – läs denna sida.
 
Anmälan och frågor:
Palstorps Hage info@palstorpshage.se eller 0767-80 62 44
Mer Aktiv info@mer-aktiv.se eller 070-466 80 90.

Bokningsförfrågan